Yaklaşık 1.5 aydır hesabıma erişim sağlayamıyorum ve bu süreçte içeride bulunan bakiyeme ulaşamıyorum. Bu süre zarfında defalarca e-posta göndermeme ve destek hattınızı aramama rağmen ne yazık ki hiçbir sonuç alamadım.
Bu durum maddi ve manevi olarak beni oldukça zor durumda bırakmıştır. Hesabımın bir an önce yeniden erişime açılmasını ve işlemlerime kaldığım yerden devam edebilmem için gerekli adımların atılmasını rica ediyorum.
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Yaklaşık 1.5 aydır mağdur ediliyorum. Sürekli aynı otomatik cevapları almak, sorunumun ciddiye alınmadığını gösteriyor. Bu artık sadece bir gecikme değil, ciddi bir hak ihlalidir. Param içeride ve işlem yapamıyorum. Kaç kez daha aynı cümleleri duymam gerekiyor? Artık somut ve kalıcı bir çözüm talep ediyorum. Aksi takdirde gerekli yasal yollara başvuracağımı bildiririm