17 Eylül saat 18.20 tarihinde hesabımdan 329,99 TL para çekilmiş ve bu harcamayı ben yapmadım, ve geçen kartımı kullanıma kapattığım için 2 DEFA 199,99 TL lik para çekilmeye çalışılmış ama yapamamışlar. PAPARA DESTEK EKİBİNİ ARAYIP sorduğumda ise bunun hakkında talep oluşturacaklarını söylediler. OLUŞTURULAN TALEP SONRASINDA BEN KENDİM YAPMIŞIM GİBİ GÖZÜKTÜĞÜ İÇİN DEVAM EDİLEMEMİŞ. bu mu yani sizin desteğiniz. abonelik oluşturulmuş diyorlar sorduğumda ama google ve papara aboneliklerime baktım ve HİÇBİRİNDE BÖYLE TUTARLARDA BİR ABONELİĞİM HATTA BÖYLE BİR ABONELİĞİM YOK. BUNA ÇÖZÜM BULUNMASINI VE KAYNAĞININ NE OLDUĞUNU ÖĞRENMEK İSTİYORUM. KAYNAĞININ NOLDUĞUNU BİLE BİLMEDİĞİM BİR ŞEY İÇİN GELİP DE MAİLDE BANA “sizin tarafınızdan başarılı bir şekilde gerçekleştiği için itirazınız olumlu bir şekilde gerçekleşememiştir.” YAZAMAZSINIZ. Kötü bir destek ekibisiniz.
Merhaba @kullanici7658 ![]()
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.