Hesabımdaki parayı hiçbir türlü kullanamıyorum

Paparadan son olaylardan sonra içeride kalan paramı harcamak istedim.Şok marketten aldığım kartımı hesabıma tanımladım ama hiçbir şekilde markette yaptığım harcamlarda temassız ödemede işlemlerim hep hata ve red veriyordu.İçeride ki parayı atm den de çekemiyordum.Onda da hata veriyordu.E benim param içeride kaldı ama ben paramı kullanamıyorum.Hesabım onaylı değil ve nfc ile okutmada hata aldığım içinde onaylatamıyorum.Yardımcı oluın lütfen.

Merhaba @kullanici3366 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Mail hesabıma gelen ileti hiçbir şekilde sorunumu çözen bir içeriğe sahip değildir.Benim sorunum hiçbir şekilde hesabımdan para çekememem ve marketlerde de papara kartım ile harcama yapamamam.Ben paramı çekmek ya da en azından marketlerde kullanabilmek istiyorum.

Talebini ilgili ekibimize ilettik. Ekiplerimiz en kısa sürede işlemi değerlendirecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacağız. Lütfen e-posta adresini düzenli olarak kontrol etmeyi unutma. Sana yardımcı olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz!

Merhaba,ilk mesajda da belirttiğim gibi hesabım onaylı olmadığı için (nfc üzerinden kimliğimi okutamıyorum okumuyor) hesabımı onaylatamıyorum.Siz bana mailde banka hesabınıza paranızı çekebilirsiniz diyorsunuz.Mesajımı siz okumuyor musunuz? Hesabım onaylı olmadığı için çekemiyorum zaten.Çekebilsem neden buraya destek talebinde bulunayım.Yardımcı olun lütfen.

وانا كمان لا استطيع استخدام الاموال الموجودة في حسابي لايسمح بأي شكل يرفض الارسال والتحويل والاستلام

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

مرحباً @kullanici3524 :waving_hand:t2:

لاحظنا أن فريق الدعم لدينا استجاب لطلبك عبر بريدك الإلكتروني المسجل في حسابك. يُرجى التحقق من بريدك الإلكتروني.