Değerli Papara. Son günlerde yaşanan olayları hepimiz biliyoruz. Güven sarsıldı. 4 Haziran 2025 Saat 00:45’de aldığım MAİL ile hesabım İncelemeye alınmış durumda. Bu tüm Papara kullanıcılarınımı etkiliyor. Yoksa bir tek banamı? İnanın bilmiyorum. En kısa sürede cevap bekliyorum. 2021’den beridir üyesi olduğum bir kuruluştan bunu beklemezdim.
Merhaba @efebaba3538
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Merhabalar iyi günler bende 2-3 gündür bu sorunla uğraşıyorum ve işlem yapamıyorum mağdur oldum içinde param kaldı Netflix ve Playstation aylık ödemelerimi yapamıyorum yardım edebilir misiniz acaba şimdiden teşekkürler
Merhaba @kullanici3380
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Merhaba benim de hesabım incelemeye alınmış sanırım nedenini anlayamadım hiçbir şey de yazmamışsınız nedenini öğrenebilirmiyim veya açabilir misiniz
Merhaba @kullanici3473
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Hesabımın neden incelemeye alındığını öğrenebilir miyim ?
Neden olduğunu anlamadığım bir şekilde benimde hesabım incelemeye alınmış
Merhaba benim hesabımda incelemeye alınmış. Aktif bir sunucum var ve aylık ödemesini yapmam gerekiyor.
Merhaba @kullanici3544
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Merhaba @kullanici3553
Merhaba @kullanici3525
benimde hesabim incelemeye alınmış hiç bir ödemeyi gerçekleştiremiyorum banada yardımcı olur musunuz lütfen
Merhaba @kullanici3839