Hesabım daki paramı kullanamıyorum kredi kartımı ödeyecem paparadaki paramı kullanamadığım için ödeyemiyorum bir an önce bitirin artık incelemeyi sizin yüzünüzden gecikme yaşıyorum puanım düşüyor
Merhaba @kullanici6279
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Merhaba hesabım neredeyse 3 aydır inceleme altında hesabımda yuklu para var faturalarımı odemem lazım lütfen incelemenin bitmesini istıyorum artık.
Hesabım 2 aydır inceleme altında bu çile ne zaman bitecek
Aynı şekilde bendede çıkmadı
Merhaba @kullanici6302
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Merhaba @kullanici6288
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Merhaba @kullanici6285