Hesabım incelemeden çıkmıyor artık ne zaman cıkacak

Hesabım daki paramı kullanamıyorum kredi kartımı ödeyecem paparadaki paramı kullanamadığım için ödeyemiyorum bir an önce bitirin artık incelemeyi sizin yüzünüzden gecikme yaşıyorum puanım düşüyor

1 Beğeni

Merhaba @kullanici6279 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Merhaba hesabım neredeyse 3 aydır inceleme altında hesabımda yuklu para var faturalarımı odemem lazım lütfen incelemenin bitmesini istıyorum artık.

Hesabım 2 aydır inceleme altında bu çile ne zaman bitecek

Aynı şekilde bendede çıkmadı

Merhaba @kullanici6302 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Merhaba @kullanici6288 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Merhaba @kullanici6285 :waving_hand:t2: