Hesabım 4 aydır incelemede

3 Haziran 2025 tarihinden beri Papara hesabım inceleme altında ve hesabımda 4.411,70 TL bakiye bulunuyor. Bu süreçte Papara müşteri hizmetlerine e-posta yoluyla ulaşmama rağmen herhangi bir geri dönüş alamadım. Tarafıma hiçbir gerekçe, uyarı mesajı veya ek belge talebi iletilmedi. Aynı sorun aylardır devam ediyor ve bu durumdan dolayı mağduriyet yaşıyorum.

Papara no: 1326197097

İnceleme sürecinin bir an önce tamamlanmasını ve hesabımda bulunan bakiyenin tarafıma iade edilmesini acil olarak talep ediyorum.

Merhaba @kullanici7279 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Hesabım 4 aydır incelemede daha öncede topluluğa yazdım epostana bak dediniz baktım hiçbir bildirim yok hesabım kapalı kaç aydır bakiyemide kullanamıyorum internet harcamalarınada kapalı birine parada yollayamıyorum hesabımı açın artık

Merhaba @kullanici6864 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.