Hesabım 26 gündür incelemede

Hesabım 26 gündür incelemede ve hiçbir şekilde bilgi alamıyorum.Bundan sadece ben mağdur değilim lakin bize yapılan şey artık alay konusu oldu müşteri temsilcisinin dediği tek şey bilgi veremiyoruz peki biz bu bilgileri kimden alacağız

1 Beğeni

Merhaba @kullanici5377 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Hiçbir şekilde Kumar oynamama rağmen haftalardır hesabım bloke sebebini öğrenebilir miyim

1 Beğeni

2 aydır sebepsiz yere ne diye mağdur ediyorsunuz hiç bi işlem yapmıyorum 2 ay geçti hala bekliyorum

Benimde aynı durum var ve bi gelisme olmuyor destekği aradım ama beklememi söylediler cozumu nedir yardim alabilirmiyim?

Merhaba @kullanici5449 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Merhaba @kullanici5444 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Merhaba @kullanici5429 :waving_hand:t2: