Hata yapma limitin dolu

Hata yapma limitin doldu. Lütfen en baştan başla hatası çıkıyor tamam butonuna tıklasamda döngüye giriyor. Yardımcı olur musunuz

Merhaba @berke09mert :wave:t2:

İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.

Sorunun cihaz kaynaklı olduğunu ve nfc destekli bir cihazdan kimlik kartının okutursam sorunun çözüleceğini söylemişsiniz fakat ben anlatamadım sanırım. Kimlik kartının görüntüsünü çekiyorum hologram testini geçiyorum bilgilerimi teyit ediyorum fakat canlılık kontrolüne gelince ne yaparsam yapayım işlem başarısız sayılıyor. İlk 3 saniye kameraya bakıyor daha sonra 5 saniye kafamı sağa ve sola 30 derece çeviriyorum buna rağmen kabul etmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim…

Merhaba @berke09mert :wave:t2:

İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.