Apple store’dan 250tl ve 130tl olmak üzere iki satin alim yaptim. 130tl tutarinda olan islem basariyla gerceklesti ama 250tl olan islem ise biraz farkli: Simdi oncelikle oyunda bu satin alim basarili gozüküyor ama ne hesabimdan para eksildi ne de odemeyle ilgili bana Apple’dan fatura geldi ve oyun içindeki esyalae basarili bir sekilde oyun hesabima aktarildi burada bir sorun var.Hesabimda yeterli miktarda para var oldugu halde bu basima geldi ve bu daha öncedende basima gelmisti sirf bu yüzden yeni bir papara kartina geçmistim ama yine oldu.Daha önce boyle birsey oldugunda ayni oyundan baska birsey satin alana kadar öncekinin parasi paparadan kesilmiyordu ve sirf bu yüzden param bosuna gitmisti cünkü oyun gelistiricileri bunu fark edince satin aldigim seyleri benden geri aliyorlar ve bende para verdigimle kaliyorum bide bu beni kisir dongude birakiyor yeni birsey alana kadar eskidinin parasi kesilmiyor eskisinin parasi kesilmedigi icinde yeni birsey alamiyorum gelistiriciler lutfen bu durumu çözün
Merhaba @alpertaneri45
Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.