Garanti Bankasından Yapılan 900₺ Değerinde Transfer 1 Gün Olmasına Rağmen Hala Düşmedi...

Anneme Daha Önce Papara Hesabı Açarak Chasbank’lerden Yararlanmasını İçin Fakat Açamamıştık. Annemin Garanti Hesabından, Kendi Papara Hesabıma 900₺ Transfer Yapmak İstedim. Annemin Paparaya Kayıtlı Olduğunu Öğrendim. Garanti Bankasını Aradığımda Paranın Onlardan Çıktığını Ve Papara İle Konuşmam Gerektiğini Söylediler. Papara Müşteri Temsilcisini Aradığımda Şifre Olmadan Sisteme Giremediklerini Ve E Posta Yoluyla Yardım Almamı İstediler. 3 Farklı Saatte E Posta Atmış Olsam Da Cevap Alamadım. Annemin Numarası Paparaya Kayıtlı Fakat Yıllardır Kullandığı E Posta İle Uyuşmuyor. E Posta Değişikliği Yapmak İstiyorum. Dün Saat 18:30 Sularında Yaşadığım Bu Probleme Hala Çözüm Yolu Gösteren Yok :roll_eyes:

1 Beğeni

Topluluğa Hoş Geldin @Khali ;

destek@papara.com 'a gönderdiğiniz elektronik postalar ortalama 1-3 iş günü içerisinde yanıtlanır. Bazen yoğunluğa göre geç biraz daha geç yanıtlanabilir. Bu süreçte, erken yanıt alabilmeniz için tekrar, tekrar e-posta göndermenizi önermem.

Ayrıca, e-postanız yanıtlanmış fakat gelen kutunuza düşmediği için henüz görememişte olabilirsiniz. Bunun olmaması için kullandığınız e-mail servisinden gelen kutunuz haricinde spam, istenmeyen veya gereksiz e-posta gibi klasörleri de yanıt gelene kadar kontrol etmenizi öneririm.

2 Beğeni