Fatura ödeme ve sorgulama hatası

Merhaba, tüm faturalarımı Papara üzerinden ödüyorum. 20 adet fatura sonrası ödeme yapamıyorum ve bundan dolayı bir hata alıyorum. Kayıtlı faturalarım 20 adet olduğu İçin ekstra sorgulama yapamıyorum bir fatura kaydını silmem gerekiyor yeni ödeme tarihi gelen faturalar da geçmiş olmasına rağmen sorgulanamadığı İçin eski tarihli olarak ödenmiş olarak görünüyor. Sanırım hatanın çözümünü biliyorum 2 yolumuz var ya kayıtlı faturaların ekranına güncel sorgulama butonu ekleyin ya da 19 adet kayıtlı fatura olarak kalınca sorun çözülüyor bunu bizden alacağınıza 21 adet olarak güncelleyip 20 yine kullanıma sunun 1 ini sistem otomatik olarak arkadan sorgulatabilsin :slight_smile:

Merhaba @Sistemsel :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush: Ayrıca paylaşmak isteriz ki Papara hesabından şu anda en fazla 20 adet fatura sorgulayabilirsin. Ancak, seni duyuyor ve taleplerini çok önemsiyoruz! :blue_heart: Papara’da yaşanacak tüm gelişme ve yenilikleri web sitemizden, sosyal medya hesaplarımızdan ve mobil uygulamamızdan takip edebilirsin :calling::hugs:

1 Beğeni

Özür dilerim Dilan hanım direk yargılama yapmak istemem fakat tekrar okumanızı rica ederim herhangi bir özel talebim yoktur yaşanan bir hatayı belirtmeye çalışırken ifade edememiş olabilirim. Mailde de burada yazdıklarınızın aynısı yazıyor. Ben 20 fatura ödeme hakkımın tümünü kullanıyorum hakkım yetmediği için diğer platformlarda da ödeme talimatım var problem yok fakat paparada 20 hakkı doldurunca bir sonraki ödeme döneminde talimat otomatik veya manuel sorgulama yaptırmıyor. Faturası kesilmiş ve kayıtlı olan bir ürünümde güncel ödeme yapmam gereken tutarları göremiyorum bunu görebilmek için bir talimatımı veya kayıtlı faturamı silmem adeti 19 a düşürmem gerekiyor. Umarım daha açık anlatabilmişimdir.

Tekrar merhaba @Sistemsel :green_heart:

Geri bildirimlerin bizim için çok kıymetli! :speech_balloon: İlgili ekibimize ilettik. Anlayışın için teşekkür ederiz :pray:

1 Beğeni