Epin alırken bilgilendirme yapılmaması

Merhaba,

Ben Papara üzerinden 20 usd değerinde kod almıştım ancak bunu kullanmaya çalıştığımda bölgemde kullanılamayacağını söylüyor. Ancak ben ürünü uygulamanızdan alırken beni uyaran, bölge kilidi olduğuna dair herhangi bir uyarı yoktu. Konuyla ilgili destek ekibinizle konuştuğumda kodu veren site ile konuşmamı söyledi ancak ben kodu alırken başka bir siteden alacağımı dahi bilmiyordum. Orada papara üzerinden satıldığından dolayı papara üzerinden alacağımı düşünerek aldım. Ve şimdi sorun yaşadığımda ise papara konuyla alakalı muhatap olmuyor epin sitesine yönlendiriyor. Onlara gittiğimde ise iade edemeyeceklerini söylüyorlar ve benim sitede hesabım dahi yok. Madurum ve konuyla alakalı destek istiyorum kodu herhangi bir şekilde kullanamıyorum. Bana verilen kod geçerli mi değil mi onu dahi kontrol sağlayamıyorum. İade talep ediyorum.

Teşekkürler.

Merhaba @kutay23derin :wave:t2:

Talebinin hızlı şekilde sonuçlandırılması için destek ekibimize bilgi verilmiştir. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.