Merhabalar ben yapı kredi kullanıyorum ve arkadaşımın papara ibanına para göndericektim. Fakat arkadaşım bana eksik haneli açıklama yazdırdı. Parayı attım ve iki tarafa da para geri gitmedi. Param ne olucak. Lütfen yanıtlarınızı bekliyorum.
Merhaba, topluluğa hoş geldin @araciegemen371 ,
Konuyla ilgili olarak işlem dekontunuzu dekont@papara.com ile paylaşmanız yeterlidir.
Merhaba. Param birkaç güne geri gelir mi yoksa kalıcı gider mi? Bunu da sormak istiyorum.
Paranız Papara hesabında ise 24 saat içerisinde gönderen kişinin hesabına aktarılır.
Ben yapı kredi kullanıyorum gönderdiğin iban adresinin sahibi papara kullanıyor ve 20 saattir gelmedi.
Gönderici hesap sizseniz para hala karşı tarafa ulaşmadıysa yüksek ihtimalle para sizin hesabınıza geri dönecektir. Dilerseniz detaylı ve tam bilgi için 0 850 340 0 340’ı arayabilir veya işlem dekontunu dekont@papara.com iletirken bu sorunuzuda sorabilirsiniz .
Bir tek sorum daha olucaktı. Paranın herhangi başka bir hesaba (iki tarafın hesabı dışında) ulaşma veya paranın kaybolma ihtimali yok değil mi?
Şöyle ki, tamamen farklı bir IBAN numarasına parayı gönderdiyseniz bu konuda kendi bankanız ile iletişime geçmeniz daha sağlıklı olacaktır. Ancak böyle bir durumda olduysa eğer paranızı %100 olarak geri alabilmenizin garantisi olmayacaktır. Parayı gönderdiğiniz kişiyi öğrenebilmek için dekontunuzu inceleyebilirsiniz.