e pinim 8 saattir gelmiyor

e pin aldım farklı papara hesabımdan 8 saat oldu 3 kere aradım 3 ünde de talep oluşturuldu sitenin stok yenilenmesi yaptıgı söylendi ancak sitenin kendisine girdiğiniz zaman tüm stoklar dolu talep oluşturmak dışında yapılcak başka bir şey var mı

Merhaba @iardasezer :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz.

Birinci dereceden yakının dahi olsa 3. şahıslara ait hesaplar ve talepler hakkında herhangi bir bilgi verilememekte ve işlem yapılamamaktadır. Papara hesap/işlem sahibi konu hakkında destek@papara.com e-posta adresimiz, 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimiz ya da resmî sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşırsa talebi ile ilgili kendisine memnuniyetle yardımcı olmak isteriz.