Bloke Durumu Hakkında Talep

Hesabımdaki bloke nedeniyle işlem yapamıyorum. İnceleme süreci fazla uzadı, lütfen blokenin kaldırılması konusunda yardımcı olun.

Merhaba @kullanici4805 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Şöyle bir e-posta yollamışsınız:

“Yeni Yönetim tarafından Mali Suçları Araştırma Kurulu’nun (MASAK) talimatı ve koordinasyonu ile yapılan incelemeler kapsamında, şüpheli olduğu tespit edilen bir kısım hesaplara geçici bloke uygulanmıştır. Bu inceleme süresi boyunca hesabınızdaki bakiyeyi geçici olarak kullanamayacaksınız…”

Güzel de, benim param neden bloke edildi? Hangi gerekçeyle? MASAK beni neyle suçluyor? Hiçbir açıklama yok. Sadece “şüpheli” deyip geçiyorsunuz. Üstelik ne zaman çözüleceği, hangi kriterle değerlendirildiği de belli değil.

“Anlayışınız için teşekkür ederiz” diyerek konuyu kapatmaya çalışmanız, mağduriyet yaşayan kullanıcılarla alay etmek gibi duruyor. Kendi paramı kullanamıyorum, ama siz hâlâ otomatik mesaj atıp “süreç işliyor” diyorsunuz.

Bu iş böyle olmaz. Şeffaf bilgi vermek zorundasınız. Aksi takdirde insanlar güvenini tamamen kaybedecek…