BKM Cashback 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

Sizden bir ricam var lütfen BKM ile %15 iadeli anlaşmanızı devam ettirin lütfeeeeenn. Türkiye’de çok kitap okuyan yok biliyorum onlardan kendimi soyutlayip haftada 3-4 kitap bitiriyorum ve sürekli kitap alma ihtiyacı doğuyor. Bir başkasının kitabı olunca altını çizemediğim ya da gönlümce içini açıp koklayamadığım için kendi kitabımı edinmem gerekiyor ve inanın bana o kadar pahalı ki kitaplar bursumdan yemek paramı ya da giysi ihtiyacımı azaltıp kitaba yatırıyorum. İşte bunlar sebebiyle BKM anlaşmanızı lütfen devam ettirin benim gibi birkaç arkadaşım daha var ve onlarda benimle aynı fikirdeler, bilirsiniz bu ülkede özellikle öğrenciyken gezip-görüp-öğrenme gibi bir olasılığımız olmuyor ve biz de okuyarak ya da belgeseller izleyerek kendimizi geliştiriyoruz ya da en azından geliştirmeye çalışıyoruz, iyi akşamlar dilerim <3

1 Beğeni

@glbahar.atmaca kitap sevgini ve kitap okumak için yaptığın fedakarlıkları çok iyi anlıyorum. Gönlünce okumaya devam et diye BKM Cashback’imiz bir ay daha uzadığını haber vermek istedim. :heart: :books:

Bugünlerde farklı farklı sebeplerden seyahat edemiyor olabiliriz ama kitaplar bizi uçakların, arabaların, trenlerin götürebileceği her yerden çok daha uzaklara ve bambaşka zamanlara taşıyabiliyor. :slight_smile: Bu sevgini desteklemek için her zaman yanında olmaya çalışacağımıza emin olabilirsin.

1 Beğeni