Birden fazla kart kullanımı

Merhaba ben paparaya üye olduktan sonra black kart istedim 20 tl ödeyerek teslim süreci uzadığı için sarı renkli almond kart gönderdiler black kartta ayrıca teslim edildi birde black kartı kapattık deyip yeni kart gönderdiler yani kısacası sorum şu hesabımda 3 tane kartın bağlı olması bir problem yaratırmı 2 black kart 1 almond kart var bu sorun olurmu black kartım birisi kargoda daha diğer ikiside dediğim gibi hesabıma tanımlı bu konu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

1 Beğeni

Merhaba, Topluluğa Hoş Geldin @komandoas1 ;

Papara hesabınıza aktif olarak en fazla 3 adet Papara Card (Black, Gray, Rose, Alamond, Teal) tanımlayabilirsiniz. Yani mevcut durumunuzda herhangi bir sorun yoktur, kartlarınızı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz :hugs:

3 Beğeni

Teşekkür ederim yanıtladığınız için.Birde cashbacktan kazandıklarımızı kendi banka hesabımıza gönderebiliyormuyuz?

1 Beğeni

Rica ederim @komandoas1;

Elbette, Cashback’lerden kazandığın parayı herhangi bir kısıtlama olmaksızın dilediğin gibi harcayabilirsin! Bu parayı ister bir banka hesabına gönderebilir, ister nakit olarak çekebilir, ya da sadece bir arkadaşına da gönderebilir veya doğrudan harcayabilirsin. Bu konudaki tercih tamamen sana ait.

Bonus: Dilersen, bir birikim hesabı oluşturarak Cashback’lerini otomatik olarak oraya aktarabilirsin de! :hugs:

3 Beğeni