Başkasına ait banka hesabından gelen işlem kısıtlaması

Merhaba,

Daha önce sorunsuz şekilde gerçekleştirdiğim, hatta maaş ödemelerimi ve fatura karşılığı iş ödemelerimi aldığım Papara hesabım; başkasına ait bir banka hesabından yapılan işlemi “hesabın başkasına ait banka hesabından para almaya uygun olmadığı için para yatırma işlemi gerçekleşmedi” uyarısıyla reddediyor.

Bu kısıtlamanın benim hesabımla mı yoksa Papara’nın geneline uygulanan bir tedbirle mi ilgili olduğunu öğrenmek istiyorum.

1 Beğeni

Merhaba @kullanici3021 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

hesabın başkasına ait banka hesabından para almaya uygun olmadığı için para yatırma işlemi gerçekleşmedi. Böyle sorunla karşılaşıyorum maaşımı alamıyorum

Merhaba @kullanici3034👋🏻

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

aynı sorunu yaşıyorum

bendede var bu sorun nasıl çözcez

Merhaba @kullanici3484 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Merhaba @kullanici3545 :waving_hand:t2: