Banka havalesi/EFT ile para yatırdım. Hesabıma ne zaman gelir?

papara kartıma para gönderdim eft ile vakıfbank dan 1 gün önce akşam gönderdim tarih olarak bugünü seçtim iban ı yazdım açıklamaya da papara numaramı yazdım, saat 4.30 ama hala gelmedi param bir yerde hata mı yaptım acaba ?
Ve alıcı kısmında benim adım yazmıyordu bu normal mi acaba ?

merhaba @Hasan41, VakıfBank ile yaptığın transferin gün içinde hesabına geçmiş olması gerekiyordu ama bankada yaşanan trafikle ilgili de bir gecikme olmuş olabilir. İşleminin kontrolü için bize aşağıdaki iletişim adreslerinden birini kullanarak ulaşabilir misin?

Alıcı alanında kendi adını görmemiş olman normal. Önemli olan açıklama alanına Papara No yazmandır.

destek@papara.com
0850 340 0 340

para yatırdım fakat hesabıma geçen bi para yok

Merhaba,
ATM ile alakalı aksaklıklar olabiliyor benim de böyle bir sorunum olmuştu 24 saat içinde hesabıma geldi, senin de hesabına kısa bir sürede gelecektir. paranın kaybolması gibi bir durum söz konusu bile değil merak etme :smiley:

1 Beğeni

Vakifbank üzerinden para yükledim fakat geçmedi ilk önce deneme amaçlı 100 tl qttim geldi fakat 2. Yüklemek gerçekleşmedi

Dün akşam yapı kredi hesabımdan papara hesabıma para gonderdim yapı kredi hesabımdan para gönderilmiş gözüküyor ama papara hesabımda bakiyem halen 0tl gözüküyör bu durum nasıl çözülür şimdiden teşekkürler.

merhaba @mertboyco06, para yatırma işlemi sırasında açıklama alanına Papara Numaranı yazdıysan yatırdığın para en kısa sürede hesabına geçecektir. Bankaların işlem yoğunluğuna göre zaman zaman gecikmeler olabiliyor ama kontrol etmemizi istersen bize istediğin zaman ulaşabilirsin.

destek@papara.com
0850 340 0 340

Gmailden yazdim ama dönüs yapılmadı

Hesabıma para yatırdım ama hala geçmedi yardımcı olur musunuz ne mailime dönüş yapılıyor ne de müşteri temsilcisine bağlanabiliyorum

Bende yatırdım hala geçmedi

İng bank uzerinden kartima 100 tl attım 10 dakikadir yatmadi ve musteri hizmetlerine baglanamiyorum

Günlük sürekli para yatırimi sağlarım Finansbank İnternet bankacılığı üzerinden para bazen çok geç yatıyor neden?

Mrblar ben papara numarası yazmayı unuttu. Ne kadar sürede iade olur teşekkürler.o paraya ihtiyacimy var da kısa surede

@mavi-yesil-10 Merhaba,
Merak etme kısa bir süre içerisinde hesabına geri iadesi yapılacaktır. :grin:

1 Beğeni

Garanti Bankası havale eft işlemleriyle ilgili bir sorun var mı ? para transferi gerçekleşti 25 dk oldu papara hesabıma yatırılmadı.

Dün akşam banka hesabımdan papara kartıma para attım yaklaşık 9saat oldu ama param gelmedi. Ne zaman gelir? Yoksa yanlış bir şey mi yapmış olabilirim?

Havaleyi yaparken açıklama alanına Papara numaranı yazmış mıydın acaba?