Aylık ücret?

Merhaba Paparalı,

Seni Papara kullanımına ilişkin ücretler konusunda yaptığımız bir güncellemeyle ilgili bilgilendirmek istiyoruz.

1 Kasım 2023 itibarıyla, son 6 ayda Papara’da hiçbir finansal işlem yapmamış ve Papara uygulamasına giriş yapmamış kullanıcılarımızdan, aylık ₺9,90 Kullanılmayan Hesap Ücreti talep edeceğiz.

İlk ücret, ₺9,90 olmak üzere, 6 aydır kullanılmayan tüm hesaplardan 1 Kasım 2023’te çekilecektir. Hesabın Kullanılmayan Hesap statüsünde kaldığı sürece, her ay hesabındaki tutardan aylık ücret alınacaktır. Şayet hesabındaki tutar, Kullanılmayan Hesap ücreti olarak belirlediğimiz tutardan az ise, hesabındaki tutar kadar kesinti uygulanacaktır. Ücret, bakiye olmayan hesaplara borç olarak kaydedilmez.

Unutma, bu ücreti ödememek için 6 aylık süre boyunca Papara’ya bir kez giriş yapman yeterli olur.

Bu değişiklik 1 Kasım 2023 itibarıyla yürürlüğe girecek. Bu tarihe kadar hiçbir ücret ödemeden Çerçeve Sözleşmeden dönebileceğini, aksi halde değişiklikleri kabul etmiş sayılacağını hatırlatırız.

Güncel Çerçeve Sözleşmeyi görmek için butona tıklayabilirsin.

Çerçeve Sözleşmeyi Gör

Yukarıdaki bağlantı çalışmıyor ise tıkla.

1 Beğeni

Merhaba @aykgamer ,

Bu ücreti ödememek için hesabına 6 ay içinde 1 kez giriş yapman yeterlidir.

1 Beğeni

Topluluğa Hoş Geldin @aykgamer ;

Bu sistemin mantığı şu şekildedir: Sistem yürürlüğe girdiği an itibariyle son 6 ay içerisinde Papara kartını veya hesabını (uygulama) en az bir kez kullanmazsan 6 ayın sonunda hesabından aylık olarak 9,90₺ çekilmeye başlanacak.

Eğer hesabında bakiye yoksa, bu ücretlendirme senden çekilmeyecek ve çekilmeyen ücretlendirmeler sana herhangi bir şekilde borç olarak yansımayacak.

2 Beğeni