ATM'den ücretsiz para yatırma limitleri yükselsin

Merhabalar değerli Papara ailesi. Benim önerim Papara Black Card’la ATM’den para yatırmada uygulanan işlem ücretleriyle ilgili. Daha önce sanırım sınırı geçmemişim ki böyle bir limitten yeni haberim oldu. İlk 5 işlem 500 liraya kadar ücretsiz daha sonrasında farklı oranlarla kesinti oluyormuş. Benim önerim şu şekilde 500 lira olan sınırı 750 ya da 1000 lira ve işlem adeti de 5 değil de 10 olursa bu değişikliğin tüm kullanıcılar ve benim için de çok yararlı olacağına eminim. Bankadan para yüklemeyip de kartla ATM’den para yükleyenler için çok yararlı olacaktır. Bu önerimi dikkate alacağınızdan eminim. Tüm çalışan arkadaşlara ve diğer kullanıcılara sevgilerimi sunuyorum. İyi çalışmalar ve kolaylıklar diliyorum.

1 Beğeni

zaten tek bundan ücret alıyorlar papara başka nasıl kazansın?

1 Beğeni

Merhaba @Harunn58 :hugs:
Papara Black Kartın ile ATM’den para yatırma işlemin için her ay 500 lira altındaki 5 işlem ücretsizdir!
Eğer aynı ay içerisinde 5 ten fazla işlem yaparsan veya tek seferde 500₺ üzeri tutarda yükleme yaparsan belirli ücretler uygulanacaktır. İlgili ücretlendirme tablosunu aşağıda paylaşıyorum.

Normal bir kullanıcı için 5 işlem X 500₺ (2500₺’ye kadar ücretsiz yatırma imkânı sunuyor aylık olarak) tutarındaki limit gayet yeterli aslında. Ben şahsen bu limitin altında işlemler yapıyorum.

Bazı yüksek hacimli işlemlerde bu gibi ücretlerin olması gerekiyor maalesef. Hem biz kullanıcıların rahat edebilmesi için papara ekiplerinin, çalışanlarının verdiği emek; hem de bu yolda atılan adımlar için gerekli bütçe ancak bu şekilde sağlanabilir.

Ayrıca tamamen ücretsiz şekilde anlaşmalı ATM lerden Kartsız İşlemler ile para yatırabilirsin. (Bkz: ATM’den kartsız işlemle nasıl para yatırılır?)

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Eğer kafana takılan soru işretleri olursa her zaman sorabilirsin :wink:

~ Kerem

3 Beğeni