Artık marketlerden para yatıramıyor muyuz?

Geçen günlerde sürekli para yatırdığım Şok markette böyle bir şey olduğu söylendi. Sistem birkaç gündür kapalıymış. Paparanın marketlere kapanacağını biliyordum ancak ne zaman olacağını bilmiyordum. Şu an kapalı mı yoksa sadece geçici bir sorun muydu?

1 Beğeni

Merhaba @kullanici2313 ,

Şok marketler bazında, para yatırma konusunda şuan için bir aksaklık mevcuttur ve ilgili ekiplerimiz firma ile iletişim halinde olup sorunu çözmek için çalışmaktalar. Bu süreç boyunca Şok marketlerden sadece Papara Card satın alımı gerçekleştirilebilir.

Para yatırmak için dilersen CarrefourSA, Teknosa ya da PTT şubelerini ziyaret edebilir veya ATM’leri kullanabilirsin. Üstelik Akbank ATM’lerinden yapacağın işlemler ücretsizdir. (27.04.2025)

2 Beğeni

Hala aynı sorun varmı?

Merhaba @kullanici2463 ,

Evet bu sorun halen devam etmektedir. Kartınıza bakiye yükleyebilmek için CarrefourSA, Teknosa ya da PTT şubelerini kullanabilir veya doğrudan ATM’ler üzerinden para yatırıma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

2 Beğeni

Sorun falan diyorsunuzda şoka sorduğumuzda kaldırıldı diyorlar geri gelir inşallah.

1 Beğeni

Ne yazık ki bölgenizdeki Şok market(ler)in personellerine bu durum ne olarak iletildi veya onlar ne olarak yorumlayıp size iletiyor bilmiyorum ancak, benim bu konuda ki bilgim; Şok marketlerden yapılan para yatırma işlemlerinde bir aksaklık olduğu ve çözümü için firma ile iletişimde olunduğu yönündedir.

Sorun çözüme kavuştuğunda bu konuya bilgilendirme geçeceğim.

2 Beğeni