Annemin adına olan kendisi abla kendi kartında para yatırdım ama işte mi kabul etmiyor

Hesap annemin adına fakat ben kullanıyorum kendi onaylı banka hesabımdan kartımla para yatırdım fakat papara hesabı annemin adına olduğu için sistem otomatikmen hata verdi lütfen yardımcı olun

Merhaba @arafatesin0 :wave:t2:

Papara hesapları kişiye özeldir ve sadece hesap sahibinin kendisi tarafından kullanılması gerekmektedir. Bir kullanıcının bilgilerini bir başkasına bilerek verip kullandırması halinde oluşabilecek tüm yasal yükümlülük hesap sahibinin olacaktır. Papara, 6493 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş lisanslı bir elektronik para kuruluşudur ve faaliyetlerini T.C. Merkez Bankası denetiminde yürütmektedir.

Ayrıca 3. şahıslara ait hesaplar ve talepler hakkında herhangi bir bilgi verilememekte ve işlem yapılamamaktadır. Papara hesap/işlem sahibi konu hakkında destek@papara.com e-posta adresimiz, 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimizden ya da resmi sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşırsa, talebi ile ilgili kendisine memnuniyetle yardımcı olmak isteriz.