Adreste değildim. Kartımı teslim alamadım. Yeniden Papara Black Card alabilir miyim?

Merhaba, ben papara Black kart aldım fakat kargo geldiğinde evimde değildim yaklaşık 5 veya 6 ay fln oldu iptal edip yeniden kart alabilrmiyim

3 Beğeni

Hocam eğer bu dönüş yada cevap geldiyse banada söyleyebilir misiniz bende aynı durumdayım daha eve gitmeme 1 haftadan fazla var ama 2 gün önce kargoya verilmiş yaziyor

2 Beğeni

Aynısı bendede oldu mart ayında kartı istedim fakat evde olmadığımdan alamadım 2 ay sonra mayısta papara’ya mail attım aynı kartı tekrar gönderdiler

2 Beğeni

Papara Card Geldiğinde Evde Yoktum Nereden Alacağım Lütfen

2 Beğeni

Papara kartim ben evde yokken gelirse tekrar nerden alabilirim

2 Beğeni

Papara Blacak Card sipariş vermiştim, kargonun geldiği gün evde olmadığım için teslim alamadım. Ertesi gün benimle iletişime geçip 3 gün sonra kargonuz teslim edilecek dediler fakat kimse gelmedi. Kargo takibinde ise “İade-İhbar” yazıyordu. Ne yapmam gerek?

2 Beğeni

Evde yok iken gelirse gidip herhangi bi yerden alamazsın evde olmaman durumunda papara müşteri hizmetlerini arayarak kartın tekrardan sana yönlendirilmesi için talimat verebilirsin. Eğer hangi günler evde olup hangi günler evde olmayacağın belli ise kurye takip ekranından randevu tarihi seçebilirsin.

2 Beğeni

Papara müşteri hizmetlerini arayarak kartın tekrardan sana yönelndirilmesi için talimat oluşturabilirsin.

2 Beğeni

Bu 3 günden kasıtları 3 iş günü olabilir. Ama sen genede müşteri hizmetleri ile bir daha konuş.

2 Beğeni

merhaba ben papara black card istemistim fakat kartin geldigi zaman tatilde oldugum icin karti teslim alamadim simdi tekrar teslim almak istediğimde kargo sitesinden aynı adrese getirilmesini talep edemiyorum karti tekrar nasil alabilirim yardimci olursanız sevinirim.

2 Beğeni

Papara müşteri hizmetlerini arayarak kartın tekrardan sana yönelndirilmesi için talimat oluşturabilirsin.

2 Beğeni

Ben evde değilken papara kartım gelmiş ve geri gitmiş ben papara kartımı nasıl tekrar çağırırım

2 Beğeni

Ben papara black card sipariş ettim fakat bende evde yokken eve geldi ve evde boş olduğu için kimse alamadı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin

2 Beğeni

:email: destek@papara.com
:phone: 0850 340 0 340

2 Beğeni

:email: destek@papara.com
:phone: 0850 340 0 340

2 Beğeni