13.500 TL gelen paramdan 500 TL işlem ücreti kesildi lütfen bu yanlışı düzeltin.

Dün gece 13.500 tl tutarında gelen parama 499.00 tl işlem ücreti kesilmiştir. Geçen gece 21500 tl tutarında gelen parama 104 tl kesilmişti. Bu kesilen 500 tl bim mantığı nedir

Merhaba @cengiz_cengiz4 :wave:t2:

Papara’da para gönderen kullanıcı hiçbir zaman ücret ödemez. Para göndermek her zaman ücretsizdir.

Para transferi alan kullanıcılardan ise aşırı/ticari kullanım halinde işlem ücreti tahsil edilir.

Papara hesabına bir ay içinde 5 farklı kişiden toplam 5.000 TL veya döviz karşılığı üzerinde transfer geldiğinde sonraki işlemlerine %3,40 (BSMV hariç) işlem ücreti uygulanır.

Aynı zamanda, bir ay içinde hesabına 10 farklı kişiden para transferi geldiğinde 11. farklı kişiden itibaren alacağın transferlere %3,40 (BSMV hariç) işlem ücreti uygulanır.

Ücretsiz işlem limitlerin dolduğunda mobil bildirim ayarın açıksa mobil bildirim ve onaylı e-posta adresine e-posta gönderimi ile bilgilendirme yapılır. Eğer mobil bildirim ayarın kapalı ise SMS ve onaylı e-posta adresine e-posta gönderimi ile bilgilendirme yapılır.

Sadece bilgilendirme gönderildikten sonraki işlemlerden işlem ücreti alınır.

Ayrıca, hesabından yapabileceğin tüm işlemler ile ilgili limit ve ücretlendirme bilgilerine web sitemizin ana sayfasında yer alan Ücretler & Limitler sekmesinden veya uygulamanda yer alan Hesabım > Hesap Detayları adımından ulaşabilirsin.

1 Beğeni