Uygulama güncelleme geldi fakat Anket Gelmedi

Çoğu arkadaşım uygulamayı güncellediğinde anket gönderilmiş yanıtlamışlar ve incelemeniz bitti kullanabilirsiniz bildirimi almışlar yaklaşık 1 gündür bekliyorum fakat hiç bildirim yok hesabımın incelemesinin bitmesi süresi hakkında bilgi alabilirmiyim

Merhaba @KeremSbtc :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Aynı şekilde benim de durumum aynı, mailden yazdım, twitterdan gönderi altına yazdım az da değil uzun uzun açıkladım bir allahın kulu dönmedi bir allahın kulu ilgilenmedi bu mail niye var bu destek hatları niye var??

Rahatsız etmiyorsam yeniden böyle toplu hesapların inceleme sonuçlanma tarihi varmı belirlenmiş

Bende aynı şekilde iletişime geçmeye çalıştım ama kimse çözüm bulmuyor.

Merhaba @KeremSbtc :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Banada yardımcı olur musunuz.

Merhaba @kullanici5683 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.