TCMB Resmi Yazı Papara

TCMB’nin sitesinde neden hiçbir bilgilendirme yok? Mayıstaki kapatılma hakkında yazı yayınlanmış bu olay için herhangi bir yazı yok normali bu olabilir tamam ama bari siz bir açıklama yapın e-postadan gelen açıklama şu: Merhaba, Papara’nın faaliyet izinlerine ilişkin resmi gazetede yayınlanan karar doğrultusunda kullanıcılarımızın haklarının korunması ve hizmet sürekliliğinin sağlanması için gerekli tüm adımları titizlikle atıyoruz. Elektronik para bakiyeleriniz mevzuat gereği koruma hesaplarında güvence altındadır. Bu düzenleme grup şirketlerimizden “Papara Menkul Değerler A.Ş.” ve “Papara Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş’yi” kapsamamaktadır. Sürece dair gelişmeleri resmi kanallarımızdan takip edebilirsiniz. 4-5 gündür devam eden bu süreçte hesaplarında para olan herkes başta biz öğrenciler mağdur oluyoruz. Resmi duyurularımızı takip edin deniliyor hangi resmi duyurundan bahsediliyor ben 30/10dan beri herhangi bir resmi duyuru göremedim.

5 Beğeni

Merhaba @kullanici8444 ,

Resmi duyuruları Papara.com’dan veya Papara’nın sosyal medya hesapları üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca bugün itibariyle iadeler kademeli olarak başlatılmıştır. Papara hesabınıza giriş yaparak size ait kayıtlı IBAN numaranıza hesap bakiyenizi aktarabilirsiniz.

WhatsApp Görsel 2025-11-07 saat 13.41.19_ee683264

1 Beğeni

Papara hesabımda kayıtlı IBAN adresim yok iban eklrnmiyor herkes bu sorundan muzdarip ne zaman duzeltirsiniz

merhaba hocam kayıtlı ibanım yok eklemeye çalışınca hata alıyorum attıgım maillerden dönüş alamıyorum ?

Papara da kayıtlı ibanı olmayanlar nasıl paralarını çekecekler. Yatır/çek bölümüne iban eklenemiyor

Olay öncesi kayıtlı IBAN’ı olmayan kullanıcılar şimdilik biraz daha bekleyecek gibi duruyor. Gelişmeler için duyuları takip etmeye devam ediniz. ( @kullanici9046 , @kullanici8993 , @kullanici8943 )

1 Beğeni