Hesabımda bir miktar para kaldı tahmini ne zaman elimde olur
Merhaba @kullanici8233 ![]()
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Para iadesi neden yapılmıyor
paramı çekemiyorum ve zor durumda kaldım gerçekten
Ben de çok merak ediyorum paramı kullanamiyorum hiçbir şekilde yardım edin
Merhaba hesabımdaki mevduatlarımı çekmek istiyorum çekemiyorum yardımcı olabilir misiniz
Banada geri dönüş yapar mısınız bende çekemiyorum para iadesi işlemi başlatmanız gerektiğini merkez bankası söyledi
Merhaba @kullanici8853👋🏻
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Merhaba @kullanici8842👋🏻
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Merhaba @kullanici8844👋🏻
Merhaba @kullanici8824 ![]()
Merhaba @kullanici8721 ![]()
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Benim de acil ihtiyacım var yardımcı olun lütfen
Merhaba @kullanici8874👋🏻
İşleminin hızlı bir şekilde sonuçlanması için destek ekibimize bilgi ilettik. Ekiplerimiz en kısa sürede işlemi değerlendirecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacağız. Lütfen e-posta adresini düzenli olarak kontrol etmeyi unutma. Sana yardımcı olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz!