Papara hesabı içerisinde kalmış param var ve hiçbir şekilde başka bankaya transfer edemiyorum.
Merhaba @kullanici8777 ![]()
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Paparanın lisans iptali sonrasında hesabımda kalan parayı nasıl güvenli bir şekilde teslim alabileceğim hakkında bilgilendirilmek istediğimi belirten bir e posta gönderdim ama bana dönüş olarak:
“Değerli Kullanıcımız,
Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın 30.10.2025 tarihli 11929/21528 sayılı kararı uyarınca, ödeme ve elektronik para hizmetlerimizi sonlandırıyor, ilgili mevzuat kapsamında tüm kullanıcı fonlarının güvenli bir şekilde iadesi için gerekli işlemleri ivedilikle başlatıyoruz.
Saygılarımızla.”
Cevabı gönderildi ve bunun benim sorduğum soruyla alakası yok, hesabımdaki parayı bir an önce çekmem gerekiyor yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Cevap bekliyorum…
Merhaba @kullanici8777👋🏻
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.