18 yaş altıyım banka hesabı açtıramıyorum çünkü velim bir süredir şehir dışında velimin veya kuzenimin hesabına para gönderemiyorum çünkü parayı kendi hesabıma göndermem isteniyor ve paraya ihtiyacım var parayı kuzenime atıp atmden çekmesini isteyeceğim ama mümkün değil. gerekli çözümlerin sunulmasını istiyorum, ayrıca annemin hesabında da 0.85g altın vardı iade süreci başlamasına rağmen bu parayı çekemiyorum ve altın düşüşte her geçen gün 50 ila 100 tl zarara giriyorum artık mağdur duruma düşmüş bizlerin maduriyetini karşılayacak mısınız sizler için 50 tl 100 tl büyük bir miktar olmayabilir ancak bu benim 1 günlük harçlığım hesabımdaki parayı ve annemin hesabındaki altını birkaç hafta içerisinde alamama durumumda gerekli yerlerle şikayetimi paylaşacağım neredeyse 1 aydır sorunlarımızı çözmenizi bekliyorum değil bekliyoruz tek mağdur ben değilim o kadar mağdur var ve halen çözüm sunamıyorsunuz
3 Beğeni
Merhaba @kullanici10417 ![]()
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.