Para iademi almak istiyorum

İçeride kayıtlı ibanım yok artık bizim gibi kullanıcılar için de işlem yapılmasını talep ediyorum lütfen aynı zamanda kıymetli madenler için de harekete geçerseniz memnun oluruz parama acil olarak ihtiyacım var

2 Beğeni

Merhaba @kullanici10359 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Goldtag hesabı açtım ama hala kıymetli madenlerime erişemiyorum daha ne kadar beklemek zorundayız insanları bilgilendirmeden mağdur ettiniz ve o kadar zaman geçmesine rağmen hala iadeleri yapmadınız artık içerdeki paramı almak istiyorum

merhabalar ben de paramın iadesini talep ediyorum. iban numaramı nereye yazmalıyım nereye başvurmalıyım acaba?

Merhaba @kullanici10435 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Merhaba @kullanici10461 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.