Papara iban ile para iadesi

Paparada kayıtlı bir ibanım yok ve ekleyemiyorum içerideki para bana artık lazım, ne zaman alacağım ?Maddi zorluk yaşıyorum şu an.

Kendi IBAN’ım var ve bir sorum olacak. Hesabımdaki paramı ne zaman çekebileceğim? 06.11.2025 tarihinden itibaren toplam 17 gün geçti. Kullanıcı bakiyelerinin iade süreci aşamalı olarak başlatıldı, fakat ben hâlâ kendi paramı çekemiyorum. Para çekme işleminin nasıl gerçekleşeceğini bilmek istiyorum. Sadece başka bir karta mı aktarım yapılacak, yoksa ATM’den de çekim mümkün olacak mı? İlginiz için teşekkür ederim, kolay gelsin .

Hâlâ paramı çekemiyorum. Her şeyi doğru yapıyorum: ‘IBAN’a çek’ bölümüne giriyorum, sonra ‘Hesap ekle’ye basıyorum, başka bir banka hesabının (Ziraat Bankası) IBAN’ını yazıyorum ve hata veriyor. Bazen isim istiyor, onu da yazıyorum ama yine de hata veriyor. İşte böyle yazıyor «Bir hata olustu. Ekibimiz konu ile ilgili bilgilendirildi. Lütfen daha sonra tekrar dene.»

Ve benim kendi IBAN’ım da var, ama neden para çekme işlemi hâlâ gerçekleşmiyor, bunu anlamıyorum.