Merhaba,
Yaklaşık 1 aydır Papara hesabım “inceleme sürecinde” olduğu gerekçesiyle tamamen bloke edilmiş durumda. Bu süre zarfında hiçbir şekilde para çekemiyor, para gönderemiyor, ödeme yapamıyor ve fatura/abonelik işlemlerimi gerçekleştiremiyorum. İçerideki para benim tek gelir kaynağım ve bu durum, hayatımı ciddi anlamda etkileyen bir mağduriyete dönüşmüş durumda. Ödemelerimi yapamıyor, Spotify ve YouTube gibi düzenli aboneliklerimi sürdüremiyor, temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum.
Hesabımda bugüne kadar herhangi bir yasa dışı, şüpheli veya kurallara aykırı bir işlem gerçekleştirilmemiştir. Aydan aya sadece fatura ve abonelik ödemeleri yapan, alışveriş ve bazen de oyun satın alımı yapan biriyim.
Ancak, destek ekibiyle defalarca iletişime geçmiş olmama rağmen her seferinde aynı otomatik yanıtları aldım. Hesabım neden inceleniyor, ne zaman sonuçlanacak, içerideki paramın durumu ne olacak gibi sorulara hiçbir somut yanıt verilmedi. Hep aynı otomatik yanıt veriliyor ve hiçbir şekilde destek olunmuyor.
Eğer bu durum bir süre daha çözüme kavuşmazsa, yasal haklarımı kullanarak CİMER üzerinden resmi şikayette bulunacağımı bildiriyorum. Bu yalnızca benim değil, binlerce kullanıcının yaşadığı büyük bir mağduriyettir.
Hesabımın ve paramın akıbeti hakkında somut bir açıklama yapılmasını talep ediyorum.
İyi çalışmalar.