Papara Hesabıma Yatırılan Paranın Hâlâ Ulaşmaması Hakkında Şikayet

Size 29 Mayıs tarihinde yaşamış olduğum bir sorunla ilgili yazıyorum.

29 Mayıs tarihinde Akbank ATM’si üzerinden Papara hesabıma para yatırdım. İşlem başarılı bir şekilde gerçekleşti ve ATM’den işlemin tamamlandığına dair bir fiş aldım. Ancak, bugüne kadar Papara hesabıma herhangi bir tutar yansıtılmadı.

Bu durumla ilgili olarak 6’dan fazla kez müşteri hizmetlerinizle iletişime geçtim, fakat her seferinde aynı cevabı aldım: “Günlük en fazla 3000 TL yatırabilirsiniz, bu nedenle paranız her gün 3000 TL olarak hesabınıza yansıtılacaktır. En kısa sürede paranız size ulaşacaktır.”

Ancak, aradan geçen zamana rağmen henüz hesabıma hiçbir miktar yatırılmadı. Bu durumdan son derece rahatsızım ve memnuniyetsizliğimi dile getirmek istiyorum. Özellikle maddi sorumluluklarım varken böyle bir gecikme kabul edilemez.

Bu nedenle sizden ricam, sorunumun derhal çözülmesi, ya tüm bakiyemin eksiksiz şekilde hesabıma aktarılması ya da en azından kısmi bir geri ödeme yapılmasıdır. Daha fazla bekleyemeyeceğimi belirtmek isterim.

1 Beğeni

Merhaba @kullanici3055 :waving_hand:t2:

İşleminin hızlı bir şekilde sonuçlanması için destek ekibimize bilgi ilettik. Ekiplerimiz en kısa sürede işlemi değerlendirecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacağız. Lütfen e-posta adresini düzenli olarak kontrol etmeyi unutma. Sana yardımcı olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz!