Kızımın yanında papara sayesinde rezil oldum

Merhaba 27.01.2023 ten beri papara hesabımla alakalı işlem yapamıyorum müşteri hizmetlerini her aradığımda sistem güncellemesi denilerek zaman vermeden kapatiliyo telefon en son aradığımda destek ekipimiz çalışmalara başlandı söylendi ama ben bugün 3.5 yaşındaki kızıma cukulata istedi diye yeniden papara kartimla işlem yapmak istedim ama kızıma cukulata almadan çıktım ve rezil oldugumla kaldım bunun sebebini niye. Ben ve kızım çektik

2 Beğeni

Topluluğa Hoş Geldin @aydenizsevil20 :raising_hand_man:

Öncelikle yaşadığınız bu olaya üzüldüğümü belirtmek isterim :confused: Destek ekibimizin yaşadığınız durumla ilgili çalışma başlattığını söylediniz, bu durumda destek ekibimizden yakın zamanda geri dönüş alabilirsiniz.

O zamana kadar bir kaç bilgi paylaşmak isterim;
Bahsettiğiniz olaydan yola çıkarak, fiziksel bir harcama yaparken sorun yaşıyor olmalısınız. Eğer, çevrimiçi (Trendyol, Amazon, Getir… vs) alışverişlerinizi yapabiliyorsanız, hesabınızla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Kasada ödeme yaparken şifreli işlem ile kartınız pos cihazında ödeme gerçekleştiremiyorsa, öncelikle temassız ödeme yöntemini kullanabilirsiniz ya da kasiyerden farklı bir pos cihazı kullanmasını isteyebilirsiniz.

Farklı bir pos cihazında da ödeme gerçekleştiremiyorsanız, anlık sistemsel bir sorun ya da kartınızın çipi ile ilgili bir sorun oluşmuş olabilir.

• Sistemsel sorun olduğunda ödemenizi yarım saat kadar ertelemeniz gerekebilir. Daha sonra ödemelerinizi sorunsuz bir şekilde yapmaya devam edebilirsiniz.
  • Kartınızın çipi ile ilgili bir sorun oluştuysa, yaşadığınız durumdaki gibi fiziksel işlemlerinizi gerçekleştiremeyebilirsiniz. Bu durumda, yeni bir Papara Card başvurusunda bulunmanız gerekir.

Umarım bu bilgiler size yardımcı olur. Eğer sorununuz devam ederse, 0850 340 0 340 numaralı çağrı merkezimizi arayarak veya destek@papara.com adresine e-posta göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz :hugs:

4 Beğeni