IBAN ekleyemiyorum ve paramı çekemiyorum

Merhaba,Hesabımdaki paramı çekmeye çalışıyorum ama limitlerim 0 görünüyor.Ayrıca IBAN eklememe veya paramı çekmeme izin vermiyor hesabıma yatan paraya acil ihtiyacım var.

Lütfen yardımcı olur musunuz?

Merhaba @kullanici10739 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Benim param bir ay oldu içinde ve çekemiyorum IBAN ekleyemiyorum paramin degeri kalmadı bu ne daha ne zaman çözülecek bu sorun bizle ilgili ne var ha yeter

merhaba bende iban ekleyemiyorum 1 aydır pramı kullanamıyorum iban ekleme ne zaman gelcek belli değil lütfen yardımcı olun

Merhaba @kullanici10773 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Merhaba @kullanici10156 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.