İadeler ne kadar sürer

Bu iadeler ne zaman olacak

Merhaba @kullanici8107 ,

İadeler kademeli olarak başlatılmıştır. Papara hesabınıza giriş yaparak size ait kayıtlı IBAN numaranıza hesap bakiyenizi aktarabilirsiniz.

1 Beğeni

kayılı iban yok ise nasıl bir yol izleyeceğiz

Benimki kayitli degildi ve simdide ekleyemiyorum

Merhaba IBAN eklemeye çalıştığımda bi süre bilgiler kontrol ediliyor diyor sonrasında bir hata oluştu ekibimiz konu ile ilgili bilgilendirildi lütfen daha sonra tekrar dene diyor lütfen yardımcı olurmusunuz

Peki ya kişisel bir bankamız olmayan uluslararası öğrenciler için ne olacak? Parasız kaldık.

Merhaba papara dan para iadesi için paramı çekmeye çalışıyorum ama olmuyor benim param ne olucak

“Papara hesabınıza giriş yaparak size ait kayıtlı IBAN numaranıza hesap bakiyenizi aktarabilirsiniz.’’ diyorsunuz ama ben Paparaya girdiğim zaman IBAN numaramı kaydetmeye çalışırken “şuanda bir hata oluştu lütfen daha sonra tekrar deneyin” diye bir hata veriyor ancak sorun şu ki ne zaman ibanımı kaydetmeye çalışsam bu hata olusuyor bu sadece bende değil benim hesabında 40000 TL değerinde altın bulunan arkadaşımda da oluyor bu çok ciddi bir mağduriyet hemen düzeltilmesi lazım.

Merhaba

Ben Yatır/Çek IBAN kaydetmediğim için paramı alamıyorum. Ben ne yapacağım?

1 Beğeni

Kayıtlı olmaya bir hesaba bakiyemi aktaramıyorum, yeni bir hesap kaydettiğimde hata veriyor. Yardım eder misiniz?

Iadeler şuan aktif hesabiniza girip çekebiliyorsunuz

İban kaydetme yeri hata veriyor

1 Beğeni

İban kaydetme yeri hata veriyor

1 Beğeni

Konuyla ilgili çalışmalar devam ediyor, hesabında daha önceden kayıtlı IBAN’ı olmayan kişiler bu süreçte biraz daha bekleyecek gibi lütfen duyuruları takip etmeye devam ediniz.

1 Beğeni