HESABIMIN HAVALE GİBİ ALIM VE GÖNDERİMLERE KISITLANMASI

Merhaba herkese nasılsınız ? Topluluğu ilk kez kullanıyorum yanlış konu açtıysam kusura bakmayın.
Başlıkta belirttiğim gibi hesabım başka hesaba ve başka hesaptan gelen giden para olaylarına bir kısıtlanma getirildi.Bugün yani 12.06.2025 tarihi itibariyle hesabım ve hesabıma bağlı olan hiç bir şey ile işlem gerçekleştiremiyorum ne para gönderdim ne alım nede ödeme hiç bir şey.Sanırım kısıtlama 2-3 hafta önce kademe kademe getirildi.İlk önce bazı hesaplarıma para gönderemiyordum ama yine ödeme yapma ibama çekim ile falan yapabiliyordum.Detaylarla fazla uğraşmak istemiyorum.Dün gece saat 1’de iddaa uygulamasına girdim isim vermem gerekirse "Ne**ne"kazandım kaybettim sonra hırs yaptım ve gittim onu da kaybettim bu sıralarda da çok fazla para gönderimi ve alımı yaptım.Bununla alakalı tüm ekran görüntülerini alıp kanıt olarak sunabilirim.Paparayı yaşamımın gerekliğinden bir parça olarak görüyorum ve çünkü çoğu şeyi geçtim her şeyi yapıyor ancak şuan ki olan kısıtlama işlerimi zorlaştırıyor çünkü bazı ödemelerimi çoğu şeyi papara ile yapıyorum.Lütfen bu konuda yardım eder misiniz ? Sayın değerli insanlar ve emekçi papara personelleri.

Merhaba @kullanici3919 :waving_hand:t2:
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.