bende yaşıyorum aynı sorunu yardım edebilirmisiniz
Merhaba @kullanici210
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
benim e posta adresime hiç bir şey gelmedi
Merhaba @kullanici202
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini yeniden kontrol etmeni rica ederiz
Merhaba, Bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen
Merhaba @kullanici296
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
merhaba ben kartımı aldım aktive ettim her şeyi tamamladım hala onaylanmadı acaba yardımcı olur musunuz
Merhaba @kullanici210
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Bende her şeyi eksiksiz yapmama rağmen hâlâ onaylanmadı yardımcı olabilir misiniz
Merhaba @kullanici1439
Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Bende aynı sorunu yaşıyorum bütün aşamalarıda tamamladım fakat hala hesabim doğrulanmadı hesaba girdiğimde hala işlemin yarım kaldı diyor fakat tıkladığımda bütün işlemleri gerçekleştirmişim lütfen yardım edin
Merhaba @kullanici1509