bende yaşıyorum aynı sorunu yardım edebilirmisiniz
Merhaba @kullanici210 ![]()
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz ![]()
benim e posta adresime hiç bir şey gelmedi
Merhaba @kullanici202 ![]()
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini yeniden kontrol etmeni rica ederiz ![]()
Merhaba, Bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen
Merhaba @kullanici296 ![]()
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz ![]()
merhaba ben kartımı aldım aktive ettim her şeyi tamamladım hala onaylanmadı acaba yardımcı olur musunuz
Merhaba @kullanici210 ![]()
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Bende her şeyi eksiksiz yapmama rağmen hâlâ onaylanmadı yardımcı olabilir misiniz
Merhaba @kullanici1439 ![]()
Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz ![]()
Bende aynı sorunu yaşıyorum bütün aşamalarıda tamamladım fakat hala hesabim doğrulanmadı hesaba girdiğimde hala işlemin yarım kaldı diyor fakat tıkladığımda bütün işlemleri gerçekleştirmişim lütfen yardım edin
Merhaba @kullanici1509 ![]()
Bende hesabımı doğruladım hatta kartımda geldi ama aktive et dediğimde hesabı doğrulamam gerektiğine dair bir bildirim alıyorum hesabıma girip bakıncada doğrulama butonu gözükmüyor
Merhaba @Fatma ![]()
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.