Aynı sorunu yaşamaktayım. Transfer gerçekleştiremiyorum
Merhaba @kullanici1992
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Ayni soruni yaşıyorum ilgilenir misiniz
Merhaba @kullanici2063
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Merhaba bende yukarıdaki sorundan alıntıladığım gibi aynı sorundan problem yaşıyorum daha önce çok hızlı ve seri bir şekilde para gönderimi sağladığım ibanı bugün içinde kullanmak isteyince aynı hata ile karşılaştım sorunumun çözülmesini talep ediyorum teşekkürler.
Merhaba @Ozkan
merhabalar yaklaşık bir haftadır bende aynı hatayı alıyorum neden acaba?
Merhaba @kullanici2084
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Merhaba Midas isimli yatırım platformunun ibanına yatırım yapmaya çalışırken bu sorunu yaşıyorum önceden böyle bir problem yoktu yardımcı olurmusunuz iyi çalışmalar
Merhaba @kullanici2095
Bende de aynısı oluyor mailinizi bekliyorum
Merhaba @kullanici2120
Aynı sorunu bende yaşıyorum acil çözüm
Merhaba @kullanici2126
Bende aynı hatayı alıyorum bana da yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba @kullanici2154
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olurmusunuz
Merhaba @kullanici2277
Aynı sorunu yaşıyorum ilk ibanı girdiğimde isim falan girmemi istiyordu göndere bastım hata verdi ve daha da diğer aşamaya geçemedim, ilk başta nası geçtiğimi anlamadım yardım eder misiniz
Merhaba @kullanici2453