Bu İban'a Para Transferi Gerçekleştiremezsin Hatası

Aynı sorunu yaşamaktayım. Transfer gerçekleştiremiyorum

Merhaba @kullanici1992 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Ayni soruni yaşıyorum ilgilenir misiniz

Merhaba @kullanici2063 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Merhaba bende yukarıdaki sorundan alıntıladığım gibi aynı sorundan problem yaşıyorum daha önce çok hızlı ve seri bir şekilde para gönderimi sağladığım ibanı bugün içinde kullanmak isteyince aynı hata ile karşılaştım sorunumun çözülmesini talep ediyorum teşekkürler.

Merhaba @Ozkan :waving_hand:t2:

merhabalar yaklaşık bir haftadır bende aynı hatayı alıyorum neden acaba?

Merhaba @kullanici2084 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Merhaba Midas isimli yatırım platformunun ibanına yatırım yapmaya çalışırken bu sorunu yaşıyorum önceden böyle bir problem yoktu yardımcı olurmusunuz iyi çalışmalar

Merhaba @kullanici2095 :waving_hand:t2:

Bende de aynısı oluyor mailinizi bekliyorum

Merhaba @kullanici2120 :waving_hand:t2:

Aynı sorunu bende yaşıyorum acil çözüm

Merhaba @kullanici2126 :waving_hand:t2:

Bende aynı hatayı alıyorum bana da yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba @kullanici2154 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olurmusunuz

Merhaba @kullanici2277 :waving_hand:t2:

Aynı sorunu yaşıyorum ilk ibanı girdiğimde isim falan girmemi istiyordu göndere bastım hata verdi ve daha da diğer aşamaya geçemedim, ilk başta nası geçtiğimi anlamadım yardım eder misiniz

Merhaba @kullanici2453 :waving_hand:t2: