Aktif olarak banka hesabı ekleyemiyorum sorunu çözebilirseniz memnun olurum
Merhaba @kullanici8627 ![]()
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Bende ekleyemiyorum
Merhaba @kullanici8780 ![]()
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Bende ekleyemiyorum
Bende ekleyemiyorum.
Merhaba @kullanici8915 ![]()
Merhaba @kullanici1929 ![]()
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Bende para iadesi için çekim yapicam
Banka hesabımı ekleyemiyorum lütfen yardımcı olun
Mailime ne zaman dönüş olur tahminen 4 gün geçmiş ve herhangi bir adım atılmadı veya açıklama yapılmadı
Bende ekleyemiyorum bana da yardım edebilir misiniz?
Aynı şekilde bende ekleyemiyorum .
Bende ekleyemiyorum
Ben de ekleyemiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhaba @kullanici8915👋🏻
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Merhaba @kullanici9129👋🏻
Banka hesabımı ekleyemiyorum lütfen yardımcı olun
Merhaba @kullanici9205 ![]()
Banka hesabımı ekleyemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz