Merhabalar ben şuan 14 yaşındayım ve bir papara kartım var ben 31 ocak tarihinde buna 800 lira attım birine olan bir borcum vardı onu ödemek için normalde bende internet harcamaları açıktı ama ben daha önce yaşadığım bir olaydan dolayı internet harcamalarını kullanmadığım zamanlar kapatıyordum ben bu borçlu olduğum elemana internet üzerinden paramı atacaktım en erken bugün en geç 6 Şubata kadar ama bugün yeniden internet harcamalarını açtığımda benden onay istiyor ve kimlikte fotoğraf olmadığı için onaylama devam etmiyor hiçbir şekilde ben onaysız olarak ya da fotoğraf bulunmayan kimlikle hesabımı onaylatabilir miyim acaba? veya direkt onaysız olarak internet harcaması yapabiliyor muyum? Acil yazabilirseniz sevinirim 3 gün sürem var saygılar.
1 Beğeni
Topluluğa hoş geldin @kullanici358 ,
Yeni düzenlemeler gereği 25 Ocak 2025 tarihinden itibaren doğrulanmamış hesapların internet harcama işlemleri kapatıldı. İnternet harcaması yapabilmek için nüfus müdürlüğünü ziyaret ederek fotoğraflı kimlik kartı başvurusunda bulunman ve ardından fotoğraflı yeni kimlik kartınla hesabını doğrulaman gerekmektedir.
Dilersen bu süreç boyunca mevcut bakiyeni fiziksel Papara Card’ın ile harcayabilirsin.
2 Beğeni